Nieuwe traceermethode aangepast aan alle budgetten.

Auto kwijt en weet je niet meer waar je hem hebt gezet? Het overkomt ons allemaal: doelloos rondlopen in de parkeergarage, klikkend op de paniekknop aan je sleutelhanger om je koplampen te laten branden.

Je hebt geen dure radio transponder nodig om je auto in de gaten te houden. Je auto in de gaten laten houden door de grote ogen in de hemel zonder blut te worden is gemakkelijker dan je denkt.

Op zichzelf staande GPS en radio triangulatie-eenheden kunnen honderden euro’s kosten. En dat nog buiten de installatie om en de (vaak dure) activatie en maandelijkse kosten die de gekozen service met zich meebrengen. Voor de meeste onder ons is het allemaal te veel. Het goede nieuws is dat enkele van de grootste problemen van het leven het verdwijnen van nieuwe technologie lijk te zijn. Als je vaak vergeet waar je je auto hebt geparkeerd, is er een klein apparaatje en app die het antwoord voor jou kunnen betekenen.

Waar gaat het over?

Het gaat over Trackr, een klein, discreet apparaatje zo graag als een munt, welke de markt revolutioneert.

Maar… hoe werkt het?

Heel gemakkelijk! Het kost minder dan vijf minuten om hem aan het werk te zetten. Je koppelt hem simpelweg aan je smartphone en downloadt de gratis applicatie, waarmee je hem te allen tijde kunt vinden.

Als dit eenmaal is gedaan, hang je hem gewoon aan je ketting,doe je hem in je portemonnee of elk ander object die je te allen tijde wilt kunnen vinden. In dit geval verstop je hem in je auto..

maps

Nu hoef je alleen de applicatie te openen op je mobiele telefoon en je kunt op de kaart de positie van de apparaat zien. Als je je auto kwijt bent, kies je gewoon “lost item icon“ en je krijgt de coördinaten van de laatste bekende locatie.

Met Trackr zul je je auto altijd weer kunnen vinden
Met Trackr zul je je auto altijd weer kunnen vinden.

In de volgende video zul je hem in Actie kunnen zien:

Hoeveel gaat mij dit kosten?

Je denkt waarschijnlijk dat dit apparaatje heel duur is…. nee hoor. Dit is het mooiste ervanje kunt er voor zo weinig een kopen, de prijs is ongeveer € 29. Niet slechts, gezien het feit dat je jegeen zorgen meer hoeft te maken.

Hoe koop je hem?

Dat is gemakkelijk, je kunt hem via de website kopen.

UPDATE
Nu kun je 3 eenheden kopen en er 2 gratis krijgen. Aanbieding eindigt op

Overige functies

Vergeet je vaak je portemonnee? Vergeet je waar je je auto hebt geparkeerd? Vergeet je waar je je sleutels hebt gelaten? Of wil je voorkomen dat je huisdier ontsnapt? Met Trackr kun je ook je persoonlijke bezittingen traceren; bevestig hem simpelweg aan iets dat belangrijk voor jou is of iets dat je gemakkelijk verliest, koppel het aan je Smartphone (met de Bluter-applicatie en je zult terugvinden wat je kwijt bent, zo gemakkelijk is dat!

Gedetailleerde instructies voor het gebruik van Trackr

Nu dat je je bewust bent van het potentieel van dit aparte apparaatje, willen we een korte samenvatting maken om al je twijfels weg te nemen:

 • Stap 2: Koppel Trackr aan je Smartphone (iPhone of Android) en verberg hem in je auto.
 • Stap 3: Download de app en houd altijd de locatie van je waardevolle bezittingen bij de hand.

Zo simpel is het!

SHARE

18 COMMENTS

 1. Bedankt voor de info, ik wist niet dat er zo’n gadget bestond. Ik ga er een proberen om te kijken hoe hij werkt, voor die prijs kan er niet veel misgaan…

  • Hoi Naud, hij gaat tussen de 12 en 18 maanden mee. Maar het is heel makkelijk om hem te vervangen en kost ongeveer zl 4.

 2. Mijn wandelingen over de parkeerplaats zijn een stuk korter nu ik niet meer hoef te zoeken naar mijn auto!

 3. Ik heb er een voor mijn laptop gekocht en nog een als sleutelhanger omdat ik altijd op zoek ben naar mijn sleutels…

 4. Geweldig dingetje! Ik gebruik hem meestal om mijn telefoon te traceren in huis, en daar werkt hij perfect voor! Heb ‘m nog niet in extreme gevallen hoeven te gebruiken, maar ben blij met het minimale gebruik tot nu toe. Hopelijk verlies ik mijn sleutels niet…

 5. Deze nieuwe apparaatjes zijn echt fantastisch! Ik heb andere traceerproducten gehad en die zijn allemaal zo groot en lelijk. Deze zijn klein genoeg zodat ik er een aan mijn hondje kan bevestigen zonder dat hij over de grond sleept en aan mijn sleutels zonder dat ik de grote bobbel voel in mijn broekzak.

 6. Klinkt geweldig, ik zal er een paar kopen. Maar ik vroeg me af wat het bereik is voor het traceren van een object

 7. Ik heb de mijne vandaag ontvangen, slechts 7 dagen na het bestellen. Niet verkeerd! Mijn enige zorg was de batterij, maar het is heel gemakkelijk om hem te vervangen en moet meer dan 1 jaar mee gaan.
  Ik heb de zwarte gekocht en kon niet gelukkiger zijn, ik wist helemaal niet van het bestaan van dit dingetje!

LEAVE A REPLY